Анкета: Медийно събитие или личност през седмицата, за които бихте написали разказ

Кое медийно събитие през изтеклата седмица е достатъчно провокиращо за вас, за да напишете за него разказ? Коя нашумяла личност в тези дни бихте направили прототип на свой герой?

strugackiИван Величков:

Вчера засякох страшно левашки една кола (отвратителен шофьор съм, признавам си). Джентълменът ме изпревари в последствие и ме затвори. Спрях, а той излезе от колата, лекичко развъртайки нунджаку. Сигурно попаднах на единствената градска нинджа в Пазарджик (всичко се размина без инциденти, готин беше, ама много изнервен.) Не е точно медийно събитие, понеже се разбрахме като хората. Не е нещо тежко, но точно такива дребни неща изкарват обикновените хора извън нерви.

alexandarАлександър Цонков:

Ами… от медийно събитие наскоро сякаш не. Но онзи ден някакъв глупак се опитваше да ме обижда по много неумел и просташки начин. Преди да го блокирам, му написах един лек ферман на лични, тип хранилка, в която споменах, че с малоумното си поведение ме е вдъхновил да създам образ с негов прототип.

neliНели Цветкова:

Четох, че във Враца някакъв репортер си направил селфи с умиращото момче. Ей тая низка душица добре бих я обрисувала.

iva Инна Гецова:

Пръстовите отпечатъци на доктор Менгеле. Ако може политика. Но в разказа сто процента Москов ще го довърша със свръх доза кокаин.

7stef-2Стефан Кръстев:

За мен е петнадесетгодишното момиче, промушено от оня звяр на спирката в Перник. Бих описал как е нахлул в живота й, как се е бояла, как й е било трудно да се изтръгне от волята му, докато се стигне до кървавата развръзка… Бих написал този сюжет, защото подобни отношения ми се виждат типични за нашата реалност. Социално огледало са.

Leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.